Nagy kapacitású nyomógépeink kiszolgálását Agfa-bázisú előkészítési rendszeren végezzük. Már az előkészítés során is nagy hangsúlyt fektetünk a magas minőségre és a kiváló színegyezésre, ehhez a legújabb eszközök és szoftverek állnak rendelkezésünkre.

Előkészítési részlegünkön szakképzett operátorok állnak az Önök rendelkezésére minden hétköznap 24 órában. A nyomdakész PDF fájlokat FTP-n vagy Apogee Portálon keresztül tudjuk fogadni. A webes felhasználóbarát felületnek köszönhetően az adatfeltöltés, ellenőrzés és jóváhagyás minimális időt vesz csak igénybe.

A lerippelt, feldolgozott PDF állományok ellenőrzése több lépcsős: első körben egy automatikus rendszer általi kontrollálás történik, majd ezt követően az operátorok nézik át gyárthatósági szempontból az anyagot, végül egy utolsó manuális biztonsági ellenőrzést végzünk még a lemezkészítés előtt.

Az egyenletes, magas minőség megtartása érdekében folyamatosan kalibráljuk eszközeinket és mindig a legújabb fejlesztésű, elérhető szoftverekkel dolgozunk.

Bármilyen feltöltéssel kapcsolatos kérdéssel forduljon bizalommal kollégánkhoz:

Fekete Anita
ctp@eds-zrinyi.hu
fekete.anita@eds-zrinyi.hu
Mobil: +36 30 219 9263

Fekete Anita