Impresszum

EDS Zrínyi Zrt.
Nádas u. 8
2600 Vác
Magyarország

Tel.: +3627 518 700
E-mail: info@eds-zrinyi.hu

Csontos Csilla
kereskedelmi vezérigazgató, igazgatóság elnöke (CCO)
+36 30 315 5240
csontos.csilla@eds-zrinyi.hu

Bélteki Simon Viktória
gazdasági vezérigazgató, igazgatósági tag (CFO)
+36 30 823 78 31
simon.viktoria@eds-zrinyi.hu

Peter Krummholz
operatív vezérigazgató, igazgatósági tag (COO)
+49 151 14131560
peter.krummholz@edsgroup.de

Tervezés & Megvalósítás
Florian Hertwig - Freelance Art Direction & Design
Alexander Kohn | Büro für digitale Gestaltung
Netprofit.de

Felelősség a tartalomért
Oldalaink tartalmát a legnagyobb gondossággal állítottuk össze. A tartalom helyességéért, teljességéért és naprakészségéért azonban nem tudunk felelősséget vállalni.

Szolgáltatóként a német telemédiatörvény (TMG) 7. szakaszának (1) bekezdése értelmében az általános jogszabályoknak megfelelően mi magunk vagyunk felelősek az oldalakon található tartalmakért. A TMG 8-10. §-ai szerint azonban szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek a harmadik fél által továbbított vagy tárolt információkat ellenőrizni, illetve a jogellenes tevékenységre utaló körülményeket kivizsgálni. Az általános törvények szerinti, az információk eltávolítására vagy letiltására vonatkozó kötelezettségek ettől függetlenül fennmaradnak. Az ezzel kapcsolatos felelősségre vonás azonban csak a konkrét jogsértésről való tudomásszerzéstől kezdve lehetséges. Ha ilyen jogsértésről szerezünk tudomást, azonnal eltávolítjuk az érintett tartalmat.

Felelősség a linkekért
Weboldalunk harmadik felek külső weboldalaira mutató linkeket tartalmaz, amelyek tartalmára nincs befolyásunk. Ezért nem tudunk felelősséget vállalni ezekért a külső tartalmakért. A hivatkozott oldalak tartalmáért minden esetben a mindenkori szolgáltató vagy üzemeltető felel. A linkelt oldalakat a linkelés időpontjában ellenőriztük az esetleges jogszabálysértések szempontjából. Jogellenes tartalmak a linkelés időpontjában nem voltak felismerhetőek. A linkelt oldalak tartalmának állandó ellenőrzése azonban nem indokolt a jogszabálysértésre utaló konkrét jelek nélkül. Amennyiben jogszabálysértésről szerezünk tudomást, az ilyen linkeket haladéktalanul eltávolítjuk.

Szerzői jog
Az oldalakon található, az oldal üzemeltetői által létrehozott tartalmak és művek a német szerzői jog hatálya alá tartoznak. Az ilyen anyagok sokszorosításához, feldolgozásához, terjesztéséhez vagy bármilyen, a szerzői jogi törvényen túli kereskedelmi forgalomba hozatalához az adott szerző vagy alkotó előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges. Az oldal letöltése és másolása kizárólag magánjellegű, nem kereskedelmi célú felhasználásra engedélyezett. Amennyiben az ezen az oldalon található tartalom nem az üzemeltető által készült, a harmadik felek szerzői jogait tiszteletben tartjuk. Különösen a harmadik féltől származó tartalmakat jelöljük. Amennyiben mégis tudomására jutna, hogy a szerzői jogokat megsértették, kérjük, tájékoztasson minket erről. Amennyiben jogsértésről szerezünk tudomást, azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmakat.